VPN not working successfully

This forum is for admins who are looking to build or expand their OpenVPN setup.
Forum rules
Please use the [oconf] BB tag for openvpn Configurations. See viewtopic.php?f=30&t=21589 for an example.
Post Reply
naddel81
OpenVpn Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Jun 11, 2019 7:54 am

VPN not working successfully

Post by naddel81 » Tue Jun 11, 2019 7:56 am

Hi at all,

according to my log file I can connect to the VPN server, but it does not give me a new WAN IP and netstat shows that traffic is NOT generated (VPN not working). why is that?

"Tue Jun 11 08:30:04 2019 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]MY_IP:1194
Tue Jun 11 08:30:04 2019 UDP link local: (not bound)
Tue Jun 11 08:30:04 2019 UDP link remote: [AF_INET]MY_IP:1194
Tue Jun 11 08:30:05 2019 [MY_DDNS] Peer Connection Initiated with [AF_INET]MY_IP:1194
Tue Jun 11 08:30:06 2019 open_tun
Tue Jun 11 08:30:06 2019 TAP-WIN32 device [MY_DDNS] opened: \\.\Global\{6F283042-B497-44F7-84E2-BF3FA3AB407A}.tap
Tue Jun 11 08:30:06 2019 Notified TAP-Windows driver to set a DHCP IP/netmask of 10.0.1.2/255.255.255.0 on interface {6F283042-B497-44F7-84E2-BF3FA3AB407A} [DHCP-serv: 10.0.1.0, lease-time: 31536000]
Tue Jun 11 08:30:06 2019 Successful ARP Flush on interface [7] {6F283042-B497-44F7-84E2-BF3FA3AB407A}
Tue Jun 11 08:30:11 2019 Initialization Sequence Completed"

Any help is highly appreciated.

Thanks in advance!

User avatar
TinCanTech
OpenVPN Protagonist
Posts: 5913
Joined: Fri Jun 03, 2016 1:17 pm

Re: VPN not working successfully

Post by TinCanTech » Tue Jun 11, 2019 12:35 pm


Post Reply