VPN Server not working since a few days

Need help configuring your VPN? Just post here and you'll get that help.
Forum rules
Please use the [oconf] BB tag for openvpn Configurations. See viewtopic.php?f=30&t=21589 for an example.
Post Reply
ParadiseCity
OpenVpn Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Aug 11, 2018 8:15 am

VPN Server not working since a few days

Post by ParadiseCity » Sat Aug 11, 2018 8:25 am

Hi,

i´ve a little problem with my pivpn server.
It worked perfect for many months.
Since a few days i can´t connect with any of my device (Win10 Notebook, Android Device)
I didn´t change configuration. Network, software all the same.
I´ve already called my ISP - they don´t block my connection.
On the pi i can see traffic (on port 1194) when i try to connect with vpn. (with: sudo tcpdump -i eth0 udp port 1194)
But i always get a TLS Error:
Sat Aug 11 10:20:19 2018 TLS Error: TLS key negotiation failed to occur within 60 seconds (check your network connectivity)
Sat Aug 11 10:20:19 2018 TLS Error: TLS handshake failed


Could you please help me troubleshoot my problem, so that my vpn will work again :-)

User avatar
TinCanTech
OpenVPN Protagonist
Posts: 5089
Joined: Fri Jun 03, 2016 1:17 pm

Re: VPN Server not working since a few days

Post by TinCanTech » Sat Aug 11, 2018 12:42 pm

Make sure your server is running ..

ParadiseCity
OpenVpn Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Aug 11, 2018 8:15 am

Re: VPN Server not working since a few days

Post by ParadiseCity » Mon Aug 13, 2018 5:26 am

It´s working again...
Just in case someoneelese has the same problem...here´s what i´ve done:
(found at: https://raspberrypi.stackexchange.com/q ... er-anymore)
Found this workaround and it worked: use pivpn to add a new user, then revoke the user - the revoke output notes that it regenerates the CRL. I was then able to connect again straightaway :) viewtopic.php?t=26585

Post Reply