Bug: Need to perform MFA twice to connect

Official client software for OpenVPN Access Server and OpenVPN Cloud.
Post Reply
dan_4
OpenVpn Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Dec 06, 2022 2:34 am

Bug: Need to perform MFA twice to connect

Post by dan_4 » Tue Dec 06, 2022 2:42 am

Steps to reproduce:
- Open OpenVPN Connect
- Click the "Connect" button
- Insert MFA code and press SEND

Expected Outcome: MFA popup closes and OpnVPN connects

Actual Outcome: MFA popup closes and connection remains disconnected. If I try connecting a second time it works.

This issue is reproducible. It seems to occur if I have been disconnected for several hours or more. At least one other colleague has experienced the same issue on Mac OSX. I'm not certain whether MFA is the culprit here.

User avatar
openvpn_inc
OpenVPN Inc.
Posts: 1119
Joined: Tue Feb 16, 2021 10:41 am

Re: Bug: Need to perform MFA twice to connect

Post by openvpn_inc » Tue Dec 06, 2022 12:30 pm

Hello dan_4,

Maybe the client and server logs can reveal what's going on with the first MFA and why that fails. Without knowing what happens there it's kind of hard to say where the issue may be. If you think the logs may contain sensitive data it's best to use our ticket system at https://openvpn.net/support to send over that data for analysis.

Kind regards,
Johan
Image OpenVPN Inc.
Answers provided by OpenVPN Inc. staff members here are provided on a voluntary best-effort basis, and no rights can be claimed on the basis of answers posted in this public forum. If you wish to get official support from OpenVPN Inc. please use the official support ticket system: https://openvpn.net/support

dan_4
OpenVpn Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Dec 06, 2022 2:34 am

Re: Bug: Need to perform MFA twice to connect

Post by dan_4 » Tue Dec 13, 2022 4:46 am

Thanks, I've submitted a ticket

Post Reply