Strange functionality...

Need help configuring your VPN? Just post here and you'll get that help.
Forum rules
Please use the [oconf] BB tag for openvpn Configurations. See viewtopic.php?f=30&t=21589 for an example.
Post Reply
dr_xemacs
OpenVpn Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Jul 03, 2019 9:17 pm

Strange functionality...

Post by dr_xemacs » Wed Jul 03, 2019 9:34 pm

Hi.

I just upgraded to Raspberry III and then upgraded all software including OpenVPN. Setting it up and starting it up is a dream now!

From now I have some issues with this configuration, and since I don't know what is wrong I have no clue how to debug it. Please help!

1) Connecting to my VPN is flawless and fast. I can ssh into the machine (raspberry pi) running openvpn. Flawless except for my computer connection which seems to have IP ambiguities as warnings from openvpn suggests.
2) I CANNOT ssh into any other machine on the network. (that was possible with my old version of openvpn)
3) I CANNOT access any http server in my network, as I could do before. As of now it seems no server is answerring at all.
4) Since http-connections are refused no other protocols seem to be supported either. It was possible to stream video through my vpn before.
5) While connected to openvpn all other http connectons are also refused! I CANNOT reach internet simultaneously!

The only service I can reach is the ssh service on the very machine running openvpn. I suspect i can tweak the openvpn settings to make all my problems disappear but I sure need help.

/Lasse

dr_xemacs
OpenVpn Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Jul 03, 2019 9:17 pm

Re: Strange functionality...

Post by dr_xemacs » Sat Aug 10, 2019 9:20 am

Having had this post on the forum now for over a month without anyone attending it - can someone please help me with this problem! It is a nuisance!!!

User avatar
TinCanTech
OpenVPN Protagonist
Posts: 5863
Joined: Fri Jun 03, 2016 1:17 pm

Re: Strange functionality...

Post by TinCanTech » Sat Aug 10, 2019 4:31 pm


Post Reply