After Open VPN Client Upgade, no Internet Access

This forum is for admins who are looking to build or expand their OpenVPN setup.
Forum rules
Please use the [oconf] BB tag for openvpn Configurations. See viewtopic.php?f=30&t=21589 for an example.
Post Reply
Rohhie
OpenVpn Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Aug 15, 2010 2:39 pm

After Open VPN Client Upgade, no Internet Access

Post by Rohhie » Sun Aug 15, 2010 2:47 pm

Hopefully somebody else has noticed this!

I installed OpenVPN Server on a Ubuntu 9.04 Server a week ago, no issues.
Then installed Client on a XP Laptop, using Username and Password authentication, no problems!
A couple of days ago, a Client upgrade to 1.5.5 was available, so I did, now when connected to my vpn server, I can no longer access the Internet on my laptop.

Windows XP has all the latest MS updates, using my AT&T Wireless card to test. But this was my configuration prior to the Client upgrade.

User avatar
krzee
Forum Team
Posts: 729
Joined: Fri Aug 29, 2008 5:42 pm

Re: After Open VPN Client Upgade, no Internet Access

Post by krzee » Tue Aug 17, 2010 12:19 am

Rohhie wrote: A couple of days ago, a Client upgrade to 1.5.5 was available, so I did, now when connected to my vpn server, I can no longer access the Internet on my laptop.
I have no idea what you mean here.
What did you update?
Just to be sure, you are using this as your client, right?
http://openvpn.net/index.php/open-source/downloads.html
If you are using "client" from the main page, you are using Access-server, which we do not support here. If that is the case, go to http://openvpn.net/index.php/access-ser ... enter.html for support
HTH,
-krzee

Post Reply