iOS 10.3.3 iPhone 7+ not connecting; crash when opening logs page

Post Reply
maksym.hontar
OpenVpn Newbie
Posts: 1
Joined: Mon Jul 31, 2017 2:06 pm

iOS 10.3.3 iPhone 7+ not connecting; crash when opening logs page

Post by maksym.hontar » Mon Jul 31, 2017 2:08 pm

Hi,

I've recently updated to iOS 10.3.3 on iPhone 7+,
Unfortunately OpenVPN stopped connecting to my server;
When I open Logs page - app is crashing.

Any suggestions how to troubleshoot?
Is it a known issue?

lsatolli
OpenVpn Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Aug 01, 2017 6:39 am

Re: iOS 10.3.3 iPhone 7+ not connecting; crash when opening logs page

Post by lsatolli » Tue Aug 01, 2017 6:44 am

I confirm that upgrade to iOS 10.3.3 cause OpenVPN stop to connect correctly!

The log page in iPad is acccessible i report my logs:

2017-08-01 08:30:19 ----- OpenVPN Start -----
OpenVPN core 3.1.2 ios arm64 64-bit built on Dec 5 2016 12:50:25
2017-08-01 08:30:19 Keychain Cert Extraction: 1 certificate(s) found
2017-08-01 08:30:19 Frame=512/2048/512 mssfix-ctrl=1250
2017-08-01 08:30:19 UNUSED OPTIONS
4 [resolv-retry] [infinite]
5 [nobind]
6 [persist-key]
7 [persist-tun]
8 [verb] [3]
11 [pkcs12] [XX_VPN_LS.p12]
13 [link-mtu] [1560]

2017-08-01 08:30:19 EVENT: RESOLVE
2017-08-01 08:30:19 Contacting XXX.XXX.XXX.XXX:500 via TCP
2017-08-01 08:30:19 EVENT: WAIT
2017-08-01 08:30:19 SetTunnelSocket returned 1
2017-08-01 08:30:20 NET Internet:ReachableViaWiFi/-R t------
2017-08-01 08:30:29 Server poll timeout, trying next remote entry...
2017-08-01 08:30:29 EVENT: RECONNECTING
2017-08-01 08:30:29 EVENT: RESOLVE
2017-08-01 08:30:29 Contacting XXX.XXX.XXX.XXX:500 via TCP
2017-08-01 08:30:29 EVENT: WAIT
2017-08-01 08:30:29 SetTunnelSocket returned 1
2017-08-01 08:30:39 Server poll timeout, trying next remote entry...
2017-08-01 08:30:39 EVENT: RECONNECTING
2017-08-01 08:30:39 EVENT: RESOLVE
2017-08-01 08:30:39 Contacting XXX.XXX.XXX.XXX:500 via TCP
2017-08-01 08:30:39 EVENT: WAIT
2017-08-01 08:30:39 SetTunnelSocket returned 1
2017-08-01 08:30:49 Server poll timeout, trying next remote entry...
2017-08-01 08:30:49 EVENT: RECONNECTING
2017-08-01 08:30:49 EVENT: RESOLVE
2017-08-01 08:30:49 Contacting XXX.XXX.XXX.XXX:500 via TCP
2017-08-01 08:30:49 EVENT: WAIT
2017-08-01 08:30:49 SetTunnelSocket returned 1
2017-08-01 08:30:59 Server poll timeout, trying next remote entry...
2017-08-01 08:30:59 EVENT: RECONNECTING
2017-08-01 08:30:59 EVENT: RESOLVE
2017-08-01 08:30:59 Contacting XXX.XXX.XXX.XXX:500 via TCP
2017-08-01 08:30:59 EVENT: WAIT
2017-08-01 08:30:59 SetTunnelSocket returned 1
2017-08-01 08:31:02 EVENT: DISCONNECTED
2017-08-01 08:31:02 Raw stats on disconnect:
N_RECONNECT : 4
2017-08-01 08:31:02 Performance stats on disconnect:
CPU usage (microseconds): 12937
Network bytes per CPU second: 0
Tunnel bytes per CPU second: 0
2017-08-01 08:31:02 ----- OpenVPN Stop -----


I try both in wifi and in 4G and the result is the same.

Let me know if you need more information or logs,

Post Reply