Debugging

Use this forum to share your VPN or network disasters. Show diagrams, traffic graphs, or whatever else you need (a video of you letting the 'smoke' out of our network gear).
Post Reply
jwillner1958
OpenVpn Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Jun 18, 2021 10:27 am

Debugging

Post by jwillner1958 » Fri Jun 18, 2021 10:30 am

Hi
I have successfully installed openvpn in my private network.
No I have tried to do exactly the same thing in my business network.

Here is the log of my openvpn.log
Jun 18 12:19:41 BK-VPN ovpn-server[523]: TLS Error: tls-crypt unwrapping failed from [AF_INET]195.65.251.210:20218
Jun 18 12:19:42 BK-VPN ovpn-server[523]: tls-crypt unwrap error: packet authentication failed
Jun 18 12:19:42 BK-VPN ovpn-server[523]: TLS Error: tls-crypt unwrapping failed from [AF_INET]195.65.251.210:20218
Jun 18 12:19:43 BK-VPN ovpn-server[523]: tls-crypt unwrap error: packet authentication failed
Jun 18 12:19:43 BK-VPN ovpn-server[523]: TLS Error: tls-crypt unwrapping failed from [AF_INET]195.65.251.210:20218
Jun 18 12:19:44 BK-VPN ovpn-server[523]: tls-crypt unwrap error: packet authentication failed
Jun 18 12:19:44 BK-VPN ovpn-server[523]: TLS Error: tls-crypt unwrapping failed from [AF_INET]195.65.251.210:20218
Jun 18 12:19:45 BK-VPN ovpn-server[523]: tls-crypt unwrap error: packet authentication failed
Jun 18 12:19:45 BK-VPN ovpn-server[523]: TLS Error: tls-crypt unwrapping failed from [AF_INET]195.65.251.210:20218


Any Idea what I am doing wrong.... br joachim

Post Reply