Verify Error on High Sierra 10.13.6

This forum is for general conversation and user-user networking.
Post Reply
Nino.H
OpenVpn Newbie
Posts: 1
Joined: Thu Jan 03, 2019 10:57 am

Verify Error on High Sierra 10.13.6

Post by Nino.H » Thu Jan 03, 2019 11:02 am

Hello everyone

I am using Tunnelblick as an Open VPN for a while, but after not using it for 2 weeks I tried to log in and got the following error message:

2019-01-03 11:53:48 VERIFY ERROR: depth=0, error=format error in certificate's notAfter field: C=li, L=Eschen, O=Alenis Network, CN=fw.alenis.local, emailAddress=it@*********
2019-01-03 11:53:48 OpenSSL: error:14007086:SSL routines:CONNECT_CR_CERT:certificate verify failed
2019-01-03 11:53:48 TLS_ERROR: BIO read tls_read_plaintext error
2019-01-03 11:53:48 TLS Error: TLS object -> incoming plaintext read error
2019-01-03 11:53:48 TLS Error: TLS handshake failed


does anybody may has an idea why ?

I tried to change the settings and also delete and re install the application and also all the files related to Tunnelblick.

I do not understand what the error is about.

Thank you

Best regards and a happy new year to all

User avatar
TinCanTech
OpenVPN Protagonist
Posts: 5254
Joined: Fri Jun 03, 2016 1:17 pm

Re: Verify Error on High Sierra 10.13.6

Post by TinCanTech » Thu Jan 03, 2019 3:30 pm

Nino.H wrote:
Thu Jan 03, 2019 11:02 am
VERIFY ERROR: depth=0, error=format error in certificate's notAfter field
There is something wrong with your certificate.

Steven Brown
OpenVpn Newbie
Posts: 4
Joined: Fri Jan 04, 2019 7:17 am

Re: Verify Error on High Sierra 10.13.6

Post by Steven Brown » Sat Jan 05, 2019 7:58 am

TinCanTech wrote:
Thu Jan 03, 2019 3:30 pm
Nino.H wrote:
Thu Jan 03, 2019 11:02 am
VERIFY ERROR: depth=0, error=format error in certificate's notAfter field
There is something wrong with your certificate.
Friend can you please explain whats wrong on certificate. Didn't get you

User avatar
TinCanTech
OpenVPN Protagonist
Posts: 5254
Joined: Fri Jun 03, 2016 1:17 pm

Re: Verify Error on High Sierra 10.13.6

Post by TinCanTech » Sat Jan 05, 2019 10:11 pm

I don't know what is wrong with it except that there is an error in the notAfter field.

I would make a new one ..

Post Reply