OpenVPNClient start telrad_p2595: process started and then immediately exited:

This forum is for general conversation and user-user networking.
gabak
OpenVpn Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Jan 10, 2017 5:15 pm

OpenVPNClient start telrad_p2595: process started and then immediately exited:

Postby gabak » Tue Jan 10, 2017 5:15 pm

I got windows 10
and i am getting that error
i cant type my credentials
what can i do?

User avatar
TinCanTech
I should be on the dev team.
Posts: 1642
Joined: Fri Jun 03, 2016 1:17 pm

Re: OpenVPNClient start telrad_p2595: process started and then immediately exited:

Postby TinCanTech » Tue Jan 10, 2017 5:17 pm

What VPN service are you connecting to ?

gabak
OpenVpn Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Jan 10, 2017 5:15 pm

Re: OpenVPNClient start telrad_p2595: process started and then immediately exited:

Postby gabak » Tue Jan 10, 2017 8:22 pm

a customer has open vpn
i assume it is private

User avatar
TinCanTech
I should be on the dev team.
Posts: 1642
Joined: Fri Jun 03, 2016 1:17 pm

Re: OpenVPNClient start telrad_p2595: process started and then immediately exited:

Postby TinCanTech » Tue Jan 10, 2017 8:25 pm


gabak
OpenVpn Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Jan 10, 2017 5:15 pm

Re: OpenVPNClient start telrad_p2595: process started and then immediately exited:

Postby gabak » Wed Jan 11, 2017 2:23 pm

i dont have access to the customer server, i could ask him.
thanks for your help


Return to “Off Topic, Related”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests