Postauth script running twice?

vasco.cardoso
OpenVpn Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Mar 15, 2016 3:49 pm

Postauth script running twice?

Postby vasco.cardoso » Tue Mar 15, 2016 4:31 pm

I'm having some issues with the postscript, as it seems like its running twice:

Code: Select all

2016-03-15 16:27:31+0000 [-] OVPN 0 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:31 2016 TCP connection established with [AF_INET]192.168.34.227:20731'
2016-03-15 16:27:31+0000 [-] OVPN 0 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:31 2016 192.168.34.227:20731 SIGTERM[soft,port-share-redirect] received, client-instance exiting'
2016-03-15 16:27:31+0000 [-] {'user_dn': u'uid=user,ou=InternalUsers,dc=company,dc=example', 'ldap_context': <pyovpn.auth.authldap.LDAPContext object at 0x7f6ff7d01dd0>, 'auth_method': 'ldap'}
2016-03-15 16:27:31+0000 [-] *****
2016-03-15 16:27:31+0000 [-] OVPN 0 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:31 2016 TCP connection established with [AF_INET]192.168.34.227:20732'
2016-03-15 16:27:31+0000 [-] OVPN 0 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:31 2016 192.168.34.227:20732 SIGTERM[soft,port-share-redirect] received, client-instance exiting'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 TLS: Initial packet from [AF_INET]192.168.34.227:50440, sid=9cd0d1ea 40302761'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 VERIFY OK: depth=1, /CN=OpenVPN CA'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 VERIFY OK: nsCertType=CLIENT'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 VERIFY OK: depth=0, /CN=user'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 peer info: IV_VER=2.3_ASC12f'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 peer info: IV_PLAT=win'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 peer info: IV_HWADDR=xx:xx:xx:xx:xx:xx'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 peer info: IV_SSL=OpenSSL_1.0.2d_9_Jul_2015'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 peer info: UV_ASCLI_VER=2.0.18.202'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] OVPN 1 OUT: 'Tue Mar 15 16:27:32 2016 192.168.34.227:50440 peer info: UV_PLAT_REL=post2008Server'
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] {'auth_method': 'session'}
2016-03-15 16:27:32+0000 [-] *****


Im currently only printing the "info" dictionary and "*****", and as you can see in the logs (at the top and bottom) the "*****" shows up twice, with the second time showing the auth_method as "session".
Since i need to grab some info from LDAP this is breaking the script...

Is this a known issue? Or do you know of a way to fix it?

Thanks!

caleb.todd
OpenVpn Newbie
Posts: 1
Joined: Mon Jan 16, 2017 3:51 pm

Re: Postauth script running twice?

Postby caleb.todd » Mon Jan 16, 2017 3:54 pm

bump

Having same issues. Anyone able to resolve why? Using LDAP to determine groups access. Works fine on Tunnelblick client, but not on official binaries. First run places users into the correct groups, but second run changes the auth_method to {'auth_method': 'session'} and fails to place into correct group membership.


Return to “General Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests