OpenVpn on routers does not work properly

Use this forum to share your network setup and what's been working for you.
tovis
OpenVpn Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Feb 14, 2016 5:26 pm

OpenVpn on routers does not work properly

Postby tovis » Sun Feb 14, 2016 5:39 pm

Hi ever one! I'm need help with my configuration.
I have spent a lot of time to get working openvpn on two identical routers WR1043ND.
The goal is to have two sites (LAN) connect to each other. What I have now you can see at http://pastebin.com/dRsipvqQ
As I wrote there I can not access sites, even routers are connected as half way?
Any help will be highly appreciated.

tovis
OpenVpn Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Feb 14, 2016 5:26 pm

Re: OpenVpn on routers does not work properly

Postby tovis » Thu Feb 18, 2016 9:08 pm

After struggling on openvpn documentation on openwrt website, I was managed to setup client - ping server side equipment.
Now I'm stuck on server side. Here I can not ping client side equipment even from server router running openvpn.

User avatar
Traffic
OpenVPN Protagonist
Posts: 4081
Joined: Sat Aug 09, 2014 11:24 am

Re: OpenVpn on routers does not work properly

Postby Traffic » Thu Feb 18, 2016 9:10 pm

Why did you post in "Braggin; Rights" .. when you clearly have nothing to brag about ?

tovis
OpenVpn Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Feb 14, 2016 5:26 pm

Re: OpenVpn on routers does not work properly

Postby tovis » Fri Feb 19, 2016 6:04 pm

Sorry! It's my pure English vocabulary :)
I will looking for better place for this.

User avatar
Traffic
OpenVPN Protagonist
Posts: 4081
Joined: Sat Aug 09, 2014 11:24 am

Re: OpenVpn on routers does not work properly

Postby Traffic » Fri Feb 19, 2016 6:09 pm

Post a new thread here:
https://forums.openvpn.net/configuration-f6.html

Please see the Forum rules (top of that page)

Please post the details to this forum not pastebin etc.


Return to “Braggin' Rights”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest